Rechtsgebieden

Wat doet de Friese Rechtshulp?

De Friese Rechtshulp houdt zich onder meer bezig met personen- en familierecht, arbeidsrecht en ambtenarenrecht, sociaal zekerheidsrecht, algemeen civielrecht (overeenkomstenrecht) en huurrecht. Dat betekent dat u voor de meeste zaken bij ons terecht kunt. Mocht u twijfelen of u uw zaak wel of niet bij ons onder kunt brengen, belt of mailt u dan gewoon even. Wij informeren u direct.

 

Mochten wij u niet kunnen bijstaan, dan kunnen we u in de meeste gevallen verwijzen naar een andere advocaat, waarvan wij weten dat u daar in goede handen bent.

 

Wij werken als advocaat, maar nadrukkelijk ook als mediator. Meer informatie over mediation vindt u onder het kopje "Mediation”.

 

Deze combinatie van specialismen zegt iets over onze werkwijze. We denken met u mee, brengen advies uit over mogelijke oplossingen en begeleiden u met onze specifieke deskundigheid naar het beste resultaat. Mochten we zo zonder gerechtelijke procedure tot een oplossing komen dan stemt ons dat tevreden. Lukt dat niet, dan zullen we vanzelfsprekend niet nalaten de gang naar de rechtbank te maken.

In elke specifieke zaak zullen we altijd met u overleggen over de mogelijke stappen. Daar beslissen we niet zelf over, maar altijd in nauw overleg met u als onze klant.

 

Wij richten ons vooral op particulieren.

Daarnaast werken wij in toenemende mate voor ondernemers, in arbeidszaken maar ook in kwesties die te maken hebben met contracten.

» Rechtsgebieden

Direct contact

De Friese Rechtshulp
Nieuweweg 11
8911 LK Leeuwarden

»

Stel uw vraag

»

Actueel

»
mensen_top_kleur

mensen_top_kleur

10
mensen