Advocaten

Wie zijn wij?

De Friese Rechtshulp wordt gevormd door Foekje Hofstra en Jeroen Achterveld, die samenwerken in een maatschap. Onder dezelfde naam werken we samen met Nynke De Vries.

Wij worden ondersteund door onze secretaresses, Veronica Jonkman en Erna Krabbe.   

 

Onze gezamenlijke voorgeschiedenis ligt bij het vroegere Buro voor Rechtshulp, dat later opgegaan is in Rechtshulp Noord Advocaten. Bij dit kantoor zijn wij allemaal als advocaat werkzaam geweest. Jeroen en Nynke zijn tevens al jaren als mediator werkzaam.

 

Nadat Rechtshulp Noord Advocaten is opgehouden te bestaan zijn wij als de Friese Rechtshulp verder gegaan. Als voorheen zien wij ons als advocaten die werken in “de sociale advocatuur”. Wij nemen het goede uit onze voorgeschiedenis mee, maar laten zeker niet na met de tijd mee te gaan.

 

Foekje, Jeroen en Nynke hebben een jarenlange ervaring in het juridische werk. Mede daardoor kunnen we snel en doortastend optreden. Als het nodig is kunnen we derden inschakelen indien in een zaak specifiek advies nodig is, bijvoorbeeld van een arts of een bouwkundig specialist. Ook werken we samen met andere advocaten kantoren met wie we in voorkomend geval kunnen overleggen. Het feit dat twee van ons tevens werkzaam zijn als mediator maakt dat wij altijd oplossingsgericht te werk gaan.

 

Alle advocaten zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten, Neuhuyskade 94, 2596 XM Den Haag, telefoon 070 3353535, e-mail info@advocatenorde.nl.

Wij zijn hierdoor gebonden aan de regels van de Orde van Advocaten, de Advocatenwet en de voor hen geldende gedragsregels. U kunt deze vinden op
www.advocatenorde.nl/wetenregelgeving/vademecum.asp.

 

Op de pagina “Individueel" vindt u specifieke informatie over ons afzonderlijk.

» Advocaten

Direct contact

De Friese Rechtshulp
Nieuweweg 11
8911 LK Leeuwarden

»

Stel uw vraag

»

Actueel

»
mensen_top_kleur

mensen_top_kleur

10
mensen